Over ons

Vera

Vera aan het werk
Ik ben Vera en heb afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan in de horeca. Zo ben ik onder andere mede-eigenaar van “Out of Blues”. In 2016 nam ik de La Pien Noir over met het bestaande concept. Ik werk sinds 2004 als uitbater. Dit cafeetje vond ik gezellig en zat er al graag bij de vorige eigenaar. Ik hou van live muziek en van de muzikanten die vol passie met muziek bezig zijn.
Ik sta open voor ideeën. Zo zijn er al menig feestjes georganiseerd in La Pien Noir met succes. Het uitbouwen van dit concept is erg leuk om te doen. ’t café heeft alle leeftijden muziek te bieden. Dat is voor mij belangrijk. Samen met m’n beste maat Carlo maken we er een feestje van.


Carlo


Ik ben 49 jaar oud werk al vijf jaar in de Pien. De vorige eigenaar is een vriend van mij en hij heeft me aangenomen. Toen Vera het cafe over nam heeft ze het inventaris ook over genomen. Aangezien ik bij het inventaris hoor ben ik gewoon gebleven om nooit meer weg te gaan.
Ik werk al meer dan twintig jaar in de speeltuin die horeca heet. Ik vind het gewoon fijn om op een plek te werken waar ik leuke mensen kan ontmoeten en lekker plaatjes kan draaien. Ik mag zelf ook graag een deuntje zingen, dus ik voel me als een vis in het water in de Pien. Het is gewoon een fijne werkplek waar ik volledig mij zelf kan zijn. Vroeger sportte ik veel, maar mijn sportcariere is wegens gebrek aan talent en doorzettingsvermogen nooit van de grond gekomen. Ik moest dus een andere manier vinden om sociale contacten op te doen. Dat is behoorlijk gelukt. Er is inmiddels geen scheiding tussen gasten en vrienden, meer en dat is in een stam cafe vrijwel het hoogst haalbare voor een barkeeper.